Utbildardagarna

Liggande-logga

 

– är platsen för dig som är eller vill bli, utbildare och/eller engagerad inom utbildning på Scouternas folkhögskola. På Utbildardagarna får du möjlighet att träffa andra utbildare, att inspireras och inspirera samt fylla på med ny kunskap och nya insikter.

Tillsammans utbildar vi  Sveriges bästa ledare.

 

Vi ses digitalt

Som bekant så ställer vi inte in, vi ställer om. Och det betyder att vi under 2021 kommer ha våra älskade Utbildardagar igen. Men, i ny tappning. Det blir förstås en digital version och om förutsättningarna kommer finnas så kanske det kommer gå att samlas regionalt för att tillsammns vara med digitalt. Men det återstår att se!

 

Save the dates

Utbildardagarna går av stapeln helgen vecka 11, varje år. Det betyder i år att det är 20-21 mars som du ska boka av i kalendern. Men preleminärboka också gärna upp vardagskvällarna under vecka 11. Vi ser nämligen över möjligheten att sprida ut evenemanget över lite fler dagar för att göra den digitala upplevelsen ännu bättre.

 

Programmet

Vi hoppas att vi kommer kunna bjuda på ett inspirerande och utvecklande program som gör att du som utbildare/blivande utbildare känner dig ännu mer upplagd för att fortsätta/sätta igång ditt uppdrag.

Vi tror också att vi kommer kunna ta de bästa godbitarna som vi hade planerat för Utbildardagarna 2020 och bjuda på 2021, istället.

 

När får vi veta mer?

Just nu sitter en projektgrupp och planerar för både former och innehåll. Mer information kommer här så snart vi kommit vidare i vår planering, gissningsvis i januari/februari.