Utbildardagarna

Utbildardagarna är den årliga och självklara mötesplatsen för alla som är, eller vill bli, engagerade inom utbildning i scoutrörelsen.

 

Utbildardagarna hålls varje år under helgen v.11 och är till för alla som på något sätt är engagerade inom Scouternas folkhögskola, eller på annat sätt är intresserad av scoututbildningar. Under helgen får vi inspiration och fortbildning kring allt som kretsar kring utbildning i scoutrörelsen.

 

Utbildardagarna 2019

Årets Utbildardagar har temat Samverkan

 

För att nå ut till så många scouter som möjligt och ge dessa verktyg i att utvecklas till unga ledare och världsförbättrare så behöver vi SAMVERKA. Samverka mellan utbildare, regioner, organisationer, nationella team och grupper.

Detta är inte alltid självklart, så med dessa utbildardagar vill vi försöka bryta barriärer och bygga nya broar. För att bli ännu bättre på att marknadsföra och kommunicera våra kurser samt bli tryggare när vi hanterar svåra situationer vill vi erbjuda kurspass i bl.a.

  • Konflikthantering
  • Marknadsföring
  • Coachande samtal
  • Ditt personliga ledarskap m.m.

Utbildardagarna är den årliga och självklara mötesplatsen för alla som är utbildare eller utbildningsintresserade inom scoutrörelsen. Den består av olika  kurspass där vi introducerar eller fördjupar kunskap och metoder för Scoutledarutbildning.

När: 16 mars 09.00 – 17 mars 12.30 (lunch serveras efter avslutning) Det går bra att komma redan på fredagen den 15 mars och då från kl 19.

Var: Vi kommer att vara på First hotel Billingehus i Skövde https://billingehus.se/

Mer praktisk information med program och passbokning kommer efter sista anmälningsdag som är den 31 januari.  

Anmälanhttp://www.scouternasfolkhogskola.se/kursomgang/utbildardagarna-2019/

Kontakt

Vid frågor, kontakta erika.gilbertsson@scouterna.se eller

Program

Här finns info om en del av de workshops som kommer hållas under utbildardagarna. Listan kommer uppdateras kontinuerligt under december.