Utbildarportalen

Utbildarportalen – Vi laddar om! Vi laddar upp!

Här hittar du utbildarportalen >>

 

Utbildarportalen är en hemsida där du som utbildare kan delta på såväl live workshops, som förinspelade kurspass att ta del av när det passar dig. Vi har också samlat en del extern inspiration och tips som vi tror att ni kommer tycka om. Utbildarportalen är en dynamisk hemsida som kommer publicera fler kurspass allt eftersom, och där du själv har möjlighet att påverka utbudet via vår förslagslåda. Utbildarportalen finns till för alla våra utbildare, det går alltså utmärkt att tipsa en utbildarkollega som inte var anmäld till Utbildardagarna.

 

Har du också börjat hämta dig efter besvikelsen av att årets Utbildardagar 2020 ställdes in?  Vi som jobbat med planeringen av årets Utbildardagar har nu slickat våra sår klart och ser nu fram emot att hitta nya vägar att erbjuda inspiration och kunskap till dig som utbildare!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>