Kursbeskrivning

TG STEGET VIDARE är helgen för dig som gått TG (Treklöver Gilwell)!
En helg med påfyllnad och erfarenhetsutbyte samt inspiration i en härlig blandning.

Om utbildningen

Helgen är en kombinerad påfyllnadshelg, återträff och erfarenhetsutbyte. Förutom möjligheten att träffa kurskamrater får du möjlighet att träffa nya scoutvänner.
 
Utbildningen erbjuder programpass som hör ihop med ledarskap. Det kommer också finns möjlighet att välja program ur ett smörgårdsbord, där du också kan bidra med programpass. Reflektion och samlingar är självklara inslag liksom erfarenhetsbyte och uppdatering om vad som är på gång inom scoutsverige och scoutvärlden.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till scoutledare och teammedlemmar som någon gång gått en Treklöver Gilwell utbildning.

Omfattning

Utbildningen är en tvådagarskurs.

Praktisk info

Det kommer finnas sovmöjligheter såväl utomhus som inomhus, vilket är en förutsättning om vi blir många. Utöver Gilwellstugan kommer även Torpet i slänten på väg till Tunet finnas tillgänglig.
 
Mer information kommer till alla som anmäler sig till TG Steget vidare.

Start

Vi startar på fredagskvällen med drop-in. Kursen startar kl. 9.00 på lördagsmorgon. Deltagarlista kommer att sändas ut för samåkning och hjälp från Flens station till Gilwell.

Slut

Vi avslutar kl. 15.00 på Gilwell, anpassat för tågen söder- och norrut.

Vägbeskrivning

Finner du på internet.

Att ta med

Kläder efter väder, vi kommer att vara ute en del bland annat laga någon måltid ute. Anpassa kläderna utifrån dina erfarenheter från kursen. Lakan alternativt sovsäck.

Kostnad och anmälan

450 kr för hela helgen med mat och logi. Kursavgiften betalas in till BG 447-3401 i samband med anmälan, märk betalningen med TG Steget vidare och ditt namn.
 
Du står själv för resorna till och från Gilwell.