Kursbeskrivning

Utbildardagarna

Scouternas folkhögskola är platsen för dig som vill vara med att utbilda Sveriges bästa ledare. Som vill vara med att bidra till att förbättra världen.

Som utbildare på Scouternas folkhögskola, och inom vår utbildningsplattform Ledarskapsön, är du en central del i att vi lyckas med det.

Är du utbildare, eller sugen på att bli och/eller få veta mer om vår utbildningsorganisation? Då hoppas vi att du vill komma och inspireras, utvecklas/utveckla och nätverka på Utbildardagarna 2020!

Välkommen!

Utbildardagarna fyller 10 år!

För 10 år sen, 2011, hölls den första gemensamma träffen för utbildare i Överåsvillan i Göteborg. En träff som precis som dagens Utbildadagar, hade fokus på att nätverka, fördjupa sig kring våra kurser samt att inspireras och utvecklas som utbildare.

På 10 år har både scoutrörelsen, Scouternas folkhögskola och våra utbildningar  utvecklats och förändrats. Hur kommer kommande 10 år påverka oss som utbildare i Scouternas folkhögskola?

I mars 2020 är det dags att fira att Utbildardagarna fyller 10 år. Det gör vi tillsammans under helgen 14-15 mars 2020 i Halmstad.

 

Vi utbildar för en bättre värld!

Precis som vi, inom Scouternas folkhögskola, har även Agenda 2030 syftet att skapa en bättre värld. I mål nr 4 i Agenda 2030 är det just utbildning som står i centrum genom ”God utbildning för alla”.

Vad betyder det för oss inom Scouternas folkhögskola? På vilket sätt vill och kan vi bidra till god utbildning och bildning? Och hur ser du som utbildare på dina möjligheter och metoder, genom ditt ledarskap att du är med och utbildar för en bättre värld?

Det här och en hel del annat, fördjupar vi oss i på olika sätt under årets utbildardagar.

Om programmet

Läs mer om programmet här >>

 

Praktisk info

När
14 mars 09.00 – 15 mars 13.00 (lunch serveras efter avslutning) Det går bra att komma redan på fredagen den 13 mars och då från kl 19. Mer praktisk info finns här >>

Var
Vi kommer att vara på Tylebäck hotell & konferens i Halmstad. Mer info finns här >>

 

Resebidrag

För att så många som möjligt ska ha möjlighet att komma till Utbildardagarna 2020, vill vi ge dig som reser får en dyr resekostnad, möjligheten till resebidrag. För att få resebidrag gäller följande:

1. Din resa är beställd före 31 jan
2. Din resa tur och retur, kostar över 400 kr
3. Din utläggsredovisning är Scouternas folkhögskola tillhanda senast 30 april, enligt utläggsredovisningsblanketten här >>

(Kvitto/biljett för hela kostnaden bifogas utläggsredovisningen. Dra av 400 kr från totoalsumman när du skriver i summan som skall utbetalas till dig).