Ansökan

Under hösten 2020 startar två kurser i Värdebaserat ledarskap. Ansökan öppnar vecka 32. Anmäl gärna ditt intresse för kommande kursstarter HÄR, så mejlar vi dig när ansökan är öppen.

Hur ansöker jag?

För att ansöka till utbildningen så fyller du i en ansökan digitalt. När du är klar med din skriftliga ansökan så bokar du en tid för en telefonintervju. Dessa två moment tillsammans utgör ansökningsprocessen.

När du har fyllt i den kan du boka en tid för telefonintervju i länken i ansökningsformuläret. Vi vill också göra dig uppmärksam på att ansökningssidan loggar ut dig automatiskt efter 30 minuter. Vi uppmanar därför sökanden att svara på frågorna i ett separat program, och klistra in dina svar när du känner dig klar.

Om du har några frågor om ansökan så kan du höra av dig till vl@scouterna.se

 

Vem kan söka?

Ett syfte med utbildningen är att lyfta unga ledare i ideell sektor. Varje kurs har plats för 24 st deltagare och vid fler ansökande görs ett urval. Du som söker bör:

  • vara ca 20-25 år.
  • ha minst två år ledarerfarenhet.
  • vara aktiv ledare i en ideell organisation.
  • ha genomfört en grundläggande ledarskapsutbildning eller motsvarande.
  • vara intresserad av att åta dig nya ledaruppdrag i framtiden.
  • ha grundläggande kunskaper i engelska.

 

När är sista datum för ansökan?

Ansökan öppnar vecka 32, 2020

Ansökan stänger: 23/8-20

 

När får jag veta om jag har fått en plats?

Ca 4 veckor innan kursstart skickar vi ut besked per mail. Vi har några platser att fylla på kursomgång 2 2020. Om du får en plats till den kursen kommer det ske närmare inpå kursstarten, men senast två veckor innan.

 

Vad kostar det?

5400 kr som täcker kost, logi och studiematerial. Du betalar själv dina resor till och från kurshelgerna.

När du tackar ja till din plats, förbehåller du dig om att betala en bekräftelseavgift om 500 kr. Fakturan på hela avgiften skickas ut i samband med att du tackar ja, där bekräftelseavgiften är en del av den totala kostnaden.

Hör efter om din organisation kan stå för kursavgiften. Har du frågor om fakturan eller behöver hjälp med avbetalning, är du alltid välkommen att höra av dig till vl@scouterna.se. Du även välkommen att söka bidrag från Scouternas utbildningsfond.

 

Jag vill gärna bli meddelad när höstens kurser öppnar för anmälan

Då anmäler du ditt intresse för höstens kursstarter HÄR.

 

Frågor?

Hör av dig till oss på vl@scouterna.se