Kursledare

Värdebaserat ledarskaps framgång bygger på våra kvalificerade deltagare och kursledare. Vi strävar efter mångfald av kursledare med olika kompetenser, erfarenheter, organisationstillhörigheter, ledarstilar och åldrar.

Det Värdebaserat ledarskaps kursledare har gemensamt är förmågan att möta människor och leda människor genom olika processer. En del är erfarna scoutledare, några är ansvariga ledare i sina organisationer andra är ledarutvecklare i sina yrkesliv eller chefer och andra har själva gått utbildningen och är redo för nästa utmaning.

 

Har under avslutningshelgen av Värdebaserat ledarskap ännu en gång påmints om vilket FANTASTISKT jobb jag har. Att igen och igen få vara med när människor växer, utvecklas och utmanar sig själv är en sån ynnest. Att dessa personer dessutom är unga ledare som gör samma sak med de barn och unga de leder mångdubblar känslan och glädjeruset.

//Fanny Davidsson, kursledare Värdebaserat ledarskap

 

I uppdraget ingår att handleda en basgrupp, undervisa i helgruppen och att stimulera deltagarna och gruppen framåt i grupprocess och ledarskapsutveckling. Omfattningen är fyra långhelger (torsdag kväll-söndag) samt dagar för planering och utvärdering, totalt ca 20 dagar under ca 8 månader. Uppdraget är ideellt.

Anmäl ditt intresse här, vi rekryterar löpande till kommande kursstarter. Vanligtvis startar vi kurser på våren och på hösten.

Bild på Imse Spragg Nilsson

Imse Spragg Nilsson

Projektledare för Värdebaserat ledarskap
E-post: imse.spraggnilsson@scouterna.se
Mobil:
072-070 46 27

Imse projektleder och utvecklar ledarskapsutbildningen Värdebaserat ledarskap.