För studerande på profilkurser

Här hittar du finns information för dig som studerar profilkurser på Scouternas folkhögskola.

Stöd och inflytande

Här hittar du information om arbetsformer, studentinflytande samt särskilt stöd.

Stöd och inflytande »

Ekonomi och försäkring

Här hittar du information om undervisning, kostnader, studentekonomi och försäkringar.

Ekonomi och försäkring »

Ordningsregler

Här hittar du information om närvaro, internetanvändning, alkohol och droger samt disciplinära åtgärder.

Ordningsregler »

Intyg och arkivering

Här hittar du information om intyg och behörigheter efter avslutade studier samt arkivering och öppenhet.

Intyg och arkivering »

Om en kurs ställs in

Här hittar du information om vad som händer om en kurs ställs in eller upphör.

Om en kurs ställs in »

Antagningsrutiner och antagningsprocess

Det är upp till varje kursansvarig att svara för antagningsprocessen. Gå in och läs kring respektive utbildning på hemsidan eller ta kontakt med kursansvarig för att få mer information.

Terminsavgift

Undervisningen på Scouternas folkhögskola är avgiftsfri. Avgiftsfri innebär att undervisningen är gratis, men att skolan har rätt att ta ut ersättning för att täcka kostnader för kurslitteratur, studerandeförsäkringar, arbetsmaterial, kopiering, fika, övernattningar osv. För att täcka dessa kostnader tar Scouternas folkhögskola ut en terminsavgift på långa kurser. Om en studerande avbryter sina studier inom tre veckor från kursstart behöver ej terminsavgift betalas. Fakturan skickas hem till deltagaren efter kursstart.

Ladda ner

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *