Intyg och arkivering

RS-/senorscoutla?gret Boomerang pa? Va?ssaro? 2008. Bilderna fa?r endast anva?ndas i sammangang som ro?r scouting. FotoGraf ska anges. Foto: Magnus Fro?derberg

Här följer information om intyg och behörigheter efter avslutade studier samt arkivering och öppenhet.

Intyg och behörigheter efter avslutade studier

Efter godkända, avslutade, studier får du ett kursintyg eller utbildningsbevis.

Arkivering och öppenhet

Scouternas folkhögskola har inte skyldighet att lämna ut handlingar som rör folkhögskolans verksamhet. Skolan lämnar inte ut uppgifter om vilka som studerar på Scouternas folkhögskola. Alla som studerar på skolan lämnar uppgifter om närmast anhörig som ska kontaktas om någon studerande blir akut skadad eller förolyckas. Alla ansökningshandlingar hanteras med respekt för den personliga integriteten av dem som handhar denna information vid antagning.

Vi garanterar att behörighetsintyg arkiveras i 50 år. Intyg för kortare kurser arkiveras inte men sparas digitalt och kan fås ut på begäran i 5 år efter avslutad kurs.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *