Titt-version av Leda scouting distans

Lsd_rubrik_roda högVi är så glada för att nyfikenheten och intresset för Leda scouting distans är så stort. Och för att möta denna nyfikenhet vill vi förstås ge alla er som har behova av det, chansen att ta del av kursen utan att behöva gå den enligt konstens alla regler.

 

Därför finns här en ”titt-version” av webbkursen Leda scouting distans. Denna titt-version är tänkt att användas för er som har behov av att veta det mesta om kursen; alltså anställda konsulenter, ideella utbildare inom Regionala utbildningsgrupperna samt utbildare inom Leda socuting. Det kan förstås även finnas fler som har behov av denna titt-version och då ska ni självklart få tillgång till den.

 

 

Vill du få tillgång till titt-versionen?

Titt-versionen av kursen är lösenordsskyddad. Vill du få tillgång till titt-versionen så gör du så här:

  • Är du anställd konsulent, prata med din chef.
  • Är du anställd i annan del av Scouterna, Scouternas folkhögskola eller i en samverkasnorganisation och/eller ideell i en nationell arbetsgrupp: kontakta Hanna Bata >>

 

Tack

Vi hoppas ni hjälper oss att inte sprida tittversionen vidare, utan enbart använder den för er egens skull, för att skapa er en bild av kursen.

 

Filmerna från kursen

För utbildare inom Leda socuting och Leda scouting i korthet samt för konsulenter, så  finns filmerna från kursen där ävrigt kursmaterial finns att hämta. Det är alltså helt OK att använda filmerna i Leda scouting, Leda socuting distans och/eller vid tex kårbesök om ni anser att de hjälper er i era uppdrag.

Filmerna hittar ni här >> (lösenord: utbildare16 )

Har ni frågor om materialet på denna sida, kontakta Linnea Hansson Henne >>

 

Bra att veta:

  • Kursen är i tre delar. Mellan varje del sker en hemuppgift.
  • Totalt beräknas kursen ta 6 timmar för deltagarna och motsvarar alltså Leda scouting i korthet.
  • Varje webbdel, beräknas ta ca 45 min. inklusive reflektionsuppgifter (för en ny scoutledare).
  • Mellan varje kursdel skall det gå minst en vecka så att deltgaren hinner reflektera samt göra hemuppgiften. Del 2 kommer göras tillgänglig för deltagaren en vecka efter avslutad del 1. Detsamma gäller för del 3. (Det får förstås gå längre tid än en vecka mellan delarna.)
  • Efter kursen är avslutad får deltagaren ett intyg digitalt. Information om genomförd kurs importeras även in i Scoutnet under deltagarens ”Loggbok”.
  • Märke: vi tittar just nu på möjligheten att även distribuera märket för kursen ”Leda scouting” per post efter avslutad kurs.

 

Gå till titt-versionerna av Leda scouting distans

Titt-versionen av Del 1 >>

Titt-versionen av Del 2 >>

Titt-versionen av Del 3 >>