Utvärderingar av kurser

Scouternas folkhögskola håller under 2019 på att utveckla ett nytt system för utvärdering av kurser. Just nu är det endast fööljande kurser som omfattas av det nya systemet (övriga kurser utvärderas som tidigare tillsvidare): Leda scouting, Utbildning för utbildare samt Treklöver Gilwell.

Så här fungerar det nya utvärderingssystemet fungera:

Utcheckning & avslut av kurs

När ni som kursteam avslutat er kurs genom att checka ut deltagarna och ”finalize” kurs i Scoutnet (enligt gällande rutiner i guide till kursadmin >>), kommer Scouternas folkhögskolas administratör skicka ut en länk till utväderingen till samtliga deltagare på er kurs.

Berätta gärna för era kursdekltagare att en länk till utvärdering kommer att komma, när ni avslutar er kurs.

 

Svaren

Svaren till utvärderingarna skickas regelbundet ut till respektive utbildningssgrupp som i sin tur ansvarar för att återkoppla med feedback till er i kursteamen. Har dyu frågorn om detta, kontakta din utbildningsgrupp.

 

Scouternas folhögskola sammanställer och analysera alla utvärderingarna kring respektive kurstyp löpande och använder detta för underlag i utvecklingen och revideringen av kurser.

 

Har du frågor eller tankar om utvärderingarna, kontakta Hanna Bata på hanna.bata@scouterna.se

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Utbildningar av hannabata. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>