Vem kan gå en webbkurs?

Scoutledare

Scoutledare i direktanslutna kårer samt ledare i Nykterhetsrörelsens scoutförbund ansluts automatiskt, regelbundet till kursen.

Ledare i Equmenia

Har du redan ett konto i Luvit och tillgång till kursen Trygga möten? I så fall är det bara att maila webbkurs@scouterna.se så ger supporten dig tillgång till kursen Anpassat ledarskap.

Du som är ny ledare får tillgång till kursen Anpassat ledarskap genom att kårchefen mailar följande uppgifter till webbkurs@scouterna.se:

• Equmeniaföreningens föreningsnummer
  • Förnamn, efternamn och e-postadress till scoutledarna som ska gå kursen.

Gör gärna detta någon vecka innan du ska gå kursen så att supporten hinner ge dig tillgång.

Barn & ungdomsledare i Friluftsfrämjandet

Barn och ungdomsledare i Friuftsfrämjandet kan gå Anpassat ledarskap, webbkurs. Ledare i Friluftsfrämjandet ansluts också automatiskt, regelbundet till kursen.

Är du ledare för en annan verksamhet?

Är du ledare för en annan verksamhet och vill gå kursen Anpassat ledarskap? Maila till webbkurs@scouterna.se

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *