Scoutledarutbildning

Utbildarhajken

Varmt välkomna till Stockholmsregionens Utbildarhajk 2022! Tillfället för alla ideella utbildare inom Folkhögskolan och distriktens utbildningar att träffas, umgås och förhoppningsvis lära sig något nytt.

23 sep 2022 - 24 sep 2022

Sista ansökningsdag är 16 september 2022

Region

Stockholm

Kurslängd

En helg

Ansök nu

Om kursen

Temat för året är ”Kris på kurs”. Ibland händer det som inte får hända och det kan ske även på utbildningar. En scout är alltid redo och genom denna helg hoppas vi som utbildare bli än mer redo. Hur blir vi det och på vilket sätt kan man förbereda sig innan samt vad gör man om något händer? Detta och mer hoppas vi kunna belysa under hajken.

Till den här hajken kommer vi som vanligt bjuda in ett antal intressanta scouter och ”scoutnära personer” som delar med sig av hur de i scout- och arbetslivet arbetar med kriser före, under och efter att de hänt. Kom, lyssna, umgås och låt dig inspireras!

Har du erfarenhet inom området som du vill dela med dig av eller känner någon som vi kan bjuda in som föreläsare tar vi tacksamt emot tips.

Det officiella programmet pågår lördag 24/9 kl 9.00-16.00, men för de som vill börjar vi redan på fredagskvällen! Vi finns på plats from kl 18.00 för fika, samvaro och kanske ett litet lägerbål. Indikera i din anmälan om du vill vara med på fredagskvällen. Utbildare från hela landet varmt välkomna!


Lägereldarna kallar – dags för hajk!

/ Vännerna i Regionala Utbildningsgruppen i Stockholm


När


23/9 kl 18.00 - 24/9 kl 16.00

Var


Björnönäs, Ingarö, smidigt med SL buss från Slussen

Vem


Utbildarhajken vänder sig till aktiva utbildare på Folkhögskolans scoutledarutbildningar och distriktens olika kurser. I mån av plats välkomnar vi förstås alla inom scoutrörelsen som är intresserade av programmet och/eller intresserade av att börja utbilda andra ledare! Deltagande på Utbildarhajken är kvalificerande för ”uppdatering” av ackreditering, på samma sätt som t.ex. Utbildardagarna.

Kostnad


Gratis

Utrustning?


Kläder efter väder, matsaker, sovsaker, badsaker, hygiensaker, något att sitta på, sångröst och eventuella andra instrument till lägerbålet och ett glatt humör.


Läs mer om utbildningen

Deltagare

Minsta antal deltagare:
8 st

Max antal deltagare:
30 st

Lägsta ålder för deltagare:
18 år

Kostnader

Kostnadsfritt

Ansökan

Ansökan öppnar:
2022-06-14

Sista datum för ansökan till kursen:
2022-09-16

Ansök nu

Kursansvarig