Jobba med oss

Vi är en del av Scouterna, men man behöver inte vara scout för att jobba med oss. Våra metoder bygger på inkludering, dialog, teori som omsätts i praktiken och tydliga värderingar om mångfald och allas lika värde. Låter det som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster

Lediga ideella uppdrag

Medlemmar till Handledningsgruppen och arbetsgrupper för Leda scouting och Leda avdelning 


Alla Scouternas folkhögskolas utbildningar finns samlade på Ledarskapsön. För att vi ska fortsätta ha Sveriges bästa ledare och hålla hög kvalitet i våra utbildningar behöver dessa kontinuerligt ses över och uppdateras, och detta ansvar ligger hos Handledningsgruppen. Det kan handla om att utveckla nya handledningar när det finns behov, men fokus ligger främst på att våra nuvarande utbildningar ska ligga i framkant med fokus på behoven hos våra ledare nu och framöver. Arbetet leds av Handledningsgruppen som projektleder arbetsgrupperna, vilka arbetar med de handledningar som ses över för tillfället.

Ansök senast 31 januari. Läs mer om uppdraget och ansök här >


Medlemmar till Södra regionala utbildningsgruppen


Södra RUG verkar i Skåne och jobbar helt på ideell bas. Gruppens uppdrag är att sprida och implementera ramverket för Scouternas utbildningar, Ledarskapsön, och anordnar regionala utbildningar som t.ex. Leda scouting, Leda kår och Leda avdelning runtom i regionen. Utbildningsgruppen tillsätter kursteam och stödjer och utvecklar regionens utbildningsstruktur. Vill du vara med och forma scoutrörelsen där det verkligen betyder något? Brinner du för utbildning och personlig utveckling? Då är detta ett uppdrag för dig.

Ansök senast 20 januari. Läs mer om uppdraget och ansök här >

 

Medlemmar till Västra regionala utbildningsgruppen


Scouternas regionala utbildningsgrupp Väst jobbar helt på ideell bas och har ansvaret för att anordna Ledarskapsöns regionala utbildningar i Västra regionen. Gruppen planerar kommande kursomgångar, kvalitetssäkrar utbildningar och stöttar regionens utbildare. Vi söker dig som känner stort engagemang kring utbildningsfrågor i regionen, har kunskap om kårernas/distriktens behov och har lust och tid för uppdraget. 

Ansök senast 12 december. Läs mer om uppdraget och ansök här >