Jobba med oss

Vi är en del av Scouterna, men man behöver inte vara scout för att jobba med oss. Våra metoder bygger på inkludering, dialog, teori som omsätts i praktiken och tydliga värderingar om mångfald och allas lika värde. Låter det som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Lärare på Allmän kurs
Tjänsten innebär undervisning i historia, religion och samhällskunskap motsvarande på gymnasienivå, där även svenska som andra språk kan komma att bli aktuellt. Även andra ämnesområde kan vara meriterande. Du planerar och genomför utbildning tillsammans med arbetslaget. Undervisningen sker i klassrum såväl som på distans genom vår digitala lärplattform. Ansök innan 3 oktober. Läs mer och ansök här.

Lediga ideella uppdrag

Handledare och matglada till TG-Alla årstider
Kursansvariga är nu klara till en utbildning med start under våren 2022, TG Alla årstider, och nu söker vi vårt team. Vi rekryterar utbildare/handledare och dig som vill stå för matlagningen under tre tillfällen 2022. Läs mer och ansök här!

Kursansvarig för en Treklöver Gilwell start hösten 2022
Rollen som kursansvarig delas av två personer som utses av Scouternas folkhögskola. Tillsammans formar ni ert kursteam och de ramar ni vill ska gälla. Vi söker dig som antingen har varit kursansvarig tidigare eller som varit med i ett eller flera kursteam och är sugen på att ta ett större ansvar. Läs mer och ansök här!