Jobba med oss

Vi är en del av Scouterna, men man behöver inte vara scout för att jobba med oss. Våra metoder bygger på inkludering, dialog, teori som omsätts i praktiken och tydliga värderingar om mångfald och allas lika värde. Låter det som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster ute. Håll gärna utkik på våra sociala medier för att bli notifierad när vi lägger ut en ny tjänst.

Lediga ideella uppdrag

Bli kursansvarig för en Treklöver Gilwell-utbildningI många år har nu Scouternas fördjupande ledarskapsutbildning Treklöver Gilwell inspirerat och peppat scoutledare från hela landet, i alla åldrar från 23 år och uppåt. Då vi tvingats skjuta upp och ställa in TG-utbildningar under pandemin, är efterfrågan på nya utbildningar nu stor. Rollen som kursansvarig delas av två personer som utses av Scouternas folkhögskola. Tillsammans formar ni ert kursteam och de ramar ni vill ska gälla.

Medlemmar till Regionala utbildningsgruppen Mitt/Norr


Scouternas Folkhögskolas regionala utbildningsgrupp Mitt/Norr jobbar helt på ideell bas och har ansvaret för att anordna utbildningar för Scoutledare från Oxelösund till Charlottenberg och upp till Kiruna/Haparanda.

Vi planerar och beslutar kring utbildningar och medverkar på större kurshelger, vi tillsätter kursteam och stödjer och utvecklar regionens utbildningsstruktur. Gruppens uppdrag är att sprida och implementera utbildningssystemet Ledarskapsön i regionen.