Scoutledarutbildning

Utbildarträff med brunch

[b]Välkommen till utbildarbrunch på Scouternas Hus i Göteborg![/b] Regionala utbildningsgruppen (RUG) bjuder in alla utbildningsintresserade till en träff. Vi äter brunch tillsammans och diskuterar kurserna som vi har framför oss, vi tittar på utbildningsbehovet och önskemål från er utbildare. Vi har bjudit in Linnea Hansson Henne som är vår samordnare och jobbar på Scouternas Folkhögskola.

27 aug 2022 - 27 aug 2022

Sista ansökningsdag är 20 augusti 2022

Region

Västra

Kurslängd

En dag

Ansök nu

Om kursen

[b] Vem riktar detta sig till?[/b]
Du som är aktiv utbildare och du som funderar på vad det innebär att bli utbildare i Scouternas folkhögskolas regi är hjärtligt välkommen!

Man behöver inte ha någon erfarenhet av att utbilda, vi tycker det är särskilt kul om du som är nyfiken på att utbilda kommer. Du få veta vad det innebär att vara utbildare och sen väljer du själv om du vill prova.

[b] Vad finns på programmet?[/b]
Tillsammans reflekterar vi över året som gått, vad som kunde gjorts bättre och vad som gick riktigt bra. Vi uppdateras i vad som som är aktuellt just nu på folkhögskolan och vi tittar framåt på kurserna under hösten-22 och våren-23. Möjlighet ges även till erfarenhetsutbyte.

Arrangemanget är kostnadsfritt.


Läs mer om utbildningen

Deltagare

Lägsta ålder för deltagare:
16 år

Kostnader

Deltagaravgift

Ansökan

Ansökan öppnar:
2022-07-31

Sista datum för ansökan till kursen:
2022-08-20

Ansök nu

Kursansvarig