Scoutledarutbildning

Leda scouting Umeå

Leda scouting är utbildningen för dig som är ny som scoutledare och vill lära dig mer om Scouternas vision, mål och om hur du skapar verksamhet. Kursen hjälper dig att bli tryggare som scoutledare och du får kunskap om det lyssnande och stödjande ledarskapet.

23 okt 2022 - 24 nov 2022

Sista ansökningsdag är 9 oktober 2022

Region

Norr/Mitt

Kurslängd

Flera tillfällen

Ansök nu

Om kursen

Upplägg


Vi träffas vid tre tillfällen, där det första är en heldag på plats. Följande två träffar är kvällstid, med möjlighet att delta på distans vid behov. Mellan träff två och tre kommer du att få en hemuppgift som syftar till att du ska ta med dig dina nya kunskaper ut i verksamheten, för att på träff tre dela dina erfarenheter och ta det vidare.

Tid och plats


Träff 1: Söndag 23 oktober (heldag ca kl. 9-17): Norrmjöle bygdegård, ca 30 min söder om Umeå (https://g.page/norrmjolebygdegard?share). Deltagande sker på plats, ingen möjlighet till distansdeltagande.

Träff 2 och 3: Torsdagarna 27 oktober och 24 november (kvällstid, ca kl. 18-21) i en lokal i centrala Umeå, möjlighet finns att delta på distans vid behov. Mer information om exakt plats meddelas senare.


Allmän info om scoututbildningar


https://www.scouternasfolkhogskola.se/kurser-utbildningar/scoututbildningar/

Mer information


Ett mail med mer information kommer då anmälningstiden gått ut. Vid frågor, kontakta Lisa Olsson (se kontaktuppgifter nedan).


Läs mer om utbildningen

Kostnader

500 :-

Deltagaravgift (subventioneras ofta helt eller delvis av din scoutkår, hör med någon i styrelsen!)

Ansökan

Ansökan öppnar:
2022-08-29

Sista datum för ansökan till kursen:
2022-10-09

Ansök nu

Kursansvarig