Scoutledarutbildning

Utbildarhajken 2023

Varmt välkomna till Stockholmsregionens Utbildarhajk 2023! Tillfället för alla ideella utbildare inom Folkhögskolan och distriktens utbildningar att träffas, umgås och förhoppningsvis lära sig något nytt.

9 sep 2023 - 9 sep 2023

Sista ansökningsdag är 4 september 2023

Region

Stockholm

Kurslängd

En helg

Ansök nu

Om kursen

Temat för året är ”Engagemang”. Vad är det egentligen som får folk att ställa upp som ledare, utbildare m.m.? Och hur kan vi förstärka det engagemanget? Vi kommer att spendera förmiddagen tillsammans med Ida Texell, en av Scouternas två ordförande, som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och leda en workshop tillsammans med Jenny Kärrholm.

Till eftermiddagen jobbar vi fortfarande på talarlistan, tanken är att använda samma format som tidigare år med kortare inlägg/workshops från intressanta scouter och ”scoutnära personer” som delar med sig av erfarenheter från scout- eller arbetslivet med anknytning till huvudtemat. Kom, lyssna, umgås och låt dig inspireras! Fler talar kommer att publiceras här under sommaren/början av hösten.

I år har vi valt att inte ha någon övernattning, vi fokuserar på programmet på lördagen. Utbildare från hela landet varmt välkomna!

Lägereldarna kallar – dags för hajk!

Hälsningar från vännerna i Regionala Utbildningsgruppen i Stockholm


När


9/9 kl 09.00 - 18.00

Var


Lägergården Edsvall, Rösjöns Naturreservat, Sollentuna

Vem


Utbildarhajken vänder sig till aktiva utbildare på Folkhögskolans scoutledarutbildningar och distriktens olika kurser. I mån av plats välkomnar vi förstås alla inom scoutrörelsen som är intresserade av programmet och/eller intresserade av att börja utbilda andra ledare! Deltagande på Utbildarhajken är kvalificerande för ”uppdatering” av ackreditering, på samma sätt som t.ex. Utbildardagarna.

Kostnad


Gratis

Utrustning


Kläder efter väder, matsaker, något att sitta på, näbbtång och tändare.


Läs mer om utbildningen

Deltagare

Minsta antal deltagare:
8 st

Max antal deltagare:
30 st

Lägsta ålder för deltagare:
18 år

Adressuppgifter

Lägergården Edsvall
Lägergården Edsvall

Påtåkersvägen

Karta här

Kostnader

Kostnadsfritt

Ansökan

Ansökan öppnar:
2023-05-24

Sista datum för ansökan till kursen:
2023-09-04

Ansök nu

Kursansvarig