Scoutledarutbildning

Våga Utmana 2023

Våga utmana är en kurs som riktar sig till utmanare och utmanarlag. Det är en kurs som syftar till att ge dig bättre kunskaper om hur det är att vara utmanare, att leda sig själv och sina kompisar och hur ni som lag kan skapa ert egna program.

29 sep 2023 - 1 okt 2023

Sista ansökningsdag 20 september 2023

Region

Stockholm

Kurslängd

Flera tillfällen

Ansökan är stängd

Om kursen

Under kursen kommer du få möjlighet att lära dig mer om dig själv och kompisarna i utmanarlaget. Ni lär er om hur ni som grupp fungerar och kan bli ännu tajtare. Ni kommer gemensamt med er ledare få arbeta praktiskt med hur ni gör utmanarlagsprogrammet till ert egna.

Ni sover utomhus tillsammans med laget och kurspassen hålls både inom- och utomhus.

Blir du och ditt lag antaget till kursen ansvarar ni själva för tält/vindskydd och personlig utrustning för att sova utomhus båda nätterna. Mat ordnas centralt, men ta med matsaker.

Datum: 29/9-1/10 2023 samt uppföljande digital träff 24/10. För att bli godkänd på kursen behöver du delta hela helgen och den uppföljande träffen. Detaljerade tider delges de som antagits till kursen. Kursen börjar 19.00 på fredagen (man bör ha ätit middag) och avslutas söndag kl 15.00.

Plats: Vendelsö scoutkårs lokal, Tyrestavägen 44 i Vendelsö. Resa till och från kursen bekostas och sker i egen regi av deltagaren .

Ansökan till kursen sker individuellt: senast 15 september.

För att bli antagen till kursen krävs att 75% (¾) av laget och dess ledare ansöker om att delta.

För dig som har färre än 3 utmanare i kåren/laget finns möjlighet att anmäla sig ensam. Du kommer då få genomföra kursen tillsammans med andra utmanare och ledare som också anmält sig ensamma.

Besked om laget blivit antaget till kursen sker senas 20 september.


Läs mer om utbildningen

Adressuppgifter

Vendelsö scoutkårs lokal
Vendelsö scoutkårs lokal

Tyrestavägen 44
13668 Vendelsö

Karta här

Kostnader

500 :-

Kursavgift

Ansökan

Ansökan öppnar:
2023-06-09

Sista datum för ansökan till kursen:
2023-09-20

Kursansvarig