Scoutledarutbildning

Leda scouting lång i Bromma oktober 2024

Leda scouting är utbildningen för dig som är ny som scoutledare och vill lära dig mer om Scouternas vision, mål och om hur du skapar verksamhet. Kursen hjälper dig att bli tryggare som scoutledare och du får kunskap om det lyssnande och stödjande ledarskapet.

12 okt 2024 - 13 okt 2024

Sista ansökningsdag är 1 oktober 2024

Region

Region Stockholm

Kurslängd

En helg

Ansök nu

Om kursen

Vad?


Den här omgången av Leda Scouting går över en helg vilket skapar utrymme för mer fördjupad diskussion, möjligheten att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktik och att få både skapa kurspass, testa på att instruera samt att diskutera mer på djupet. Du får möjlighet att skapa nya kontakter och att utbyta erfarenheter med ledare i olika skeden av sin ledarskapsbana och från olika bakgrunder inom rörelsen.

Vi ordnar med fika på morgnarna, lunch samt nåt sött som piggar upp på eftermiddagen.

Var?


Mälarscouterna, Tegnebyvägen 16a i Norra Ängby, Bromma. Närmaste tunnelbanestation är Ängbyplan. Parkering med bil under helgen rekommenderar vi på Vultejusvägen mellan Ängbyplan och Ängby torg.

När?


12+13 oktober kl 10-16

Utrustning


Klä dig som för ett vanligt scoutmöte. Vi kommer att vara både inne och ute under dagarna. Inneskor är bra för passen inomhus. Papper och penna, och ett batteri med frågor uppskattas också.


För vem?


Ledare från alla scoutkårer är varmt välkomna!


Läs mer om utbildningen

Kostnader

550 :-

Deltagaravgift

Ansökan

Ansökan öppnar:
2024-05-31

Sista datum för ansökan till kursen:
2024-10-01

Ansök nu

Kursansvarig