Äntligen – det blir Utbildardagar!

4 februari, 2022

Äntligen – det blir Utbildardagar!

Fantastiska nyheter – det blir fysiska utbildardagar i mars! Från och med den 9 februari kommer i stort sett samtliga restriktioner och rekommendationer gällande covid-19 att avvecklas. Det meddelade regeringen vid sin presskonferens under torsdagen 3 februari.

Det betyder att vi med stor lättnad och glädje nu kan välkomna alla er som är ideella utbildare på Scouternas folkhögskola, eller är nyfiken på uppdraget att vara utbildare, till årets Utbildardagar 19-20 mars på Aronsborgs hotell & konferens.

Om programmet & anmälan

Vi planerar att öppna anmälan under tisdagen 8 februari. Då kommer också programmet i sin helhet att finnas tillgängligt. Temat för årets Utbildardagar är Scoutmetoden  – upplevelsebaserat och medskapande.

Läs mer om Utbildardagarna och hitta till anmälan & program här >>


Rekommendationer som kvarstår efter den 9 februari

  • Stanna hemma och undvik nära kontakt med andra om du är sjuk med symtom som kan vara covid-19.
  • Folkhälsomyndigheten rekommenderar vuxna personer som inte har vaccinerat sig att vidta särskilda försiktighetsåtgärder. Det innebär att dessa personer bör undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus. De ovaccinerade som tillhör en medicinsk riskgrupp löper större risk för allvarlig sjukdom. Risken för allvarlig sjukdom ökar även i takt med stigande ålder.

  
Läs mer på Folkhälsomyndighetens sida >>