UTBILDARDAGARNA


"Så många intressanta pass! Jag ville haft Hermiones timeturner. Det är en verklig energipåfyllning att vara på utbildardagarna, kraften i ideellt arbete! Och gillar verkligen "gränslösheten" att det är både ideella och anställda som skapar och bidrar till innehållet."

FRÅN OKLART TILL STJÄRNKLART

Välkommen till 2024 års Utbildardagar. Dagarna för dig som är, eller är nyfiken på att bli, utbildare. Utbildardagarnas underrubrik "Från oklart till stjärnklart" kommer från att vi ser alla utbildare som våra stjärnor som lyser upp kursdeltagares led i sitt framtida ledarskap.
Som utbildare & stjärna vill vi att du ska få inspiration och ny kunskap för att utvecklas vidare och fortsätta se, och lysa upp en stjärnklar väg framåt. Därför har vi byggt helgens symboliska ramverk kring ett stjärntema. Detta kommer lysa igenom under hela helgen och i programmets innehåll.

PROGRAMMET & PRAKTISK INFO

Här hittar du all praktisk information samt programmet i sin helhet.

Klicka dig fram i presentationen här nedan genom att:

1. håll musen till höger i presentationsbilden och klicka dig framåt (du behåller presentationsbilden i samma storlek som du ser den nu) eller
2. klicka upp bilden i helskärmsläge genom att klicka på diagonala pilen längst ned till höger i presentationsbilden. 

VALBARA PASSEN

Här hittar du en presentation av alla de valbara passen inklusive dess workshophållare.

Klicka dig fram i presentaionen här nedan genom att:

1. håll musen till höger i presentationsbilden och klicka dig framåt (du behåller presentationsbilden i samma storlek som du ser den nu) eller
2. klicka upp bilden i helskärmsläge genom att klicka på diagonala pilen längst ned till höger i presentationsbilden. 

ANMÄL DIG TILL UTBILDARDAGARNA 2024

Plats & boende

Utbildardagarna 2024 kommer vara på Gothias towers, Mässans gata 24 i Göteborg.

Vi bor i 3-bäddsrum. Boendet är inkluderat i avgiften. Önskar du boende i dubbelrum eller enkelrum bokar du det vid anmälan. Extra kostnad tillkommer.

Kostnad & resa

Deltagaravgiften för Utbildardagarna är 250 kr för dig som är ideell utbildare (eller nyfiken på att bli utbildare). I denna avgift ingår boende i 3-bäddsrum, mat/fika samt programmet. Önskar du boende i dubbelrum eller enkelrum bokar du det vid anmälan. Extra kostnad tillkommer.  

Resa 
Resa till/från Utbildardagarna bokar och betalar du själv. 


Resersättning
Resersättning ges för resekostnader som överstiger 800 kr. Utläggsredovisning med kvitto skall vara Folkhögskolan (XXHANBAT) tillhanda senast 30 mars 2024.

Anmälan & avbokning

Anmälan
Anmälan är öppen 10 dec-11 feb. 

Avbokningsregler
Vid avbokning efter sista anmälningsdag debiteras du anmälningsavgiften om 250 kr samt ev. kostnader för extrabokning av enkel-/dubbelrum. Avgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Open mic & Torget

BIDRA TILL PROGRAMMET
Under helgen finns flera möjligheter att bidra till programmet.

Open mic

Vi kommer under lördag eftermiddag ha en Open mic. Det betyder att vi har en scen där den som vill kan ta ordet och prata under en kortare/begränsad tid om ett ämne som är viktigt för hen. Här har vi inga powerpoints eller avancerad teknik (mer än en mick) utan vi sänker tröskeln och låter inspirationen flöda fritt. Den som vill upp på scenen och framföra ett budskap, anmäler sig på plats. 

Torget

Här ges möjlighet att sprida information och samla in idéer genom samtal och diskussion. På Torget får de grupper som önskar, en plats där ni till exempel kan ställa upp en beachflagga eller rollup, visa upp ett material eller utlysa en tävling - inom områden som berör våra utbildare inom Scouternas och Scouternas folkhögskola. 

Vill du/ni finnas med på Torget i någon form, hör av er till oss i projektgruppen genom hanna.bata@scouterna.se senast 20 februari 2024.

 

Fortbildning för ackrediterad utbildare

För dig som är ackrediterad utbildare så räknas deltagande vid minst en av dagarna som fortbildning.

Projektgruppen

Inför 2024 års Utbildardagar består projektgruppen av:

Nils Langemo, utbildare
Johan Udén, utbildare
Lena Claesson, utbildare
Olla Lundkvist, utbildare och del av RUG Västra
Hanna Bata, Projektledare (anställd)

Har du frågor eller medskick till projektgruppen, skicka dem gärna till hanna.bata@scouterna.se

Kontakt

Hanna Bata

Projektledare

hanna.bata@scouterna.se0856843259

Hanna är projektledare för övergripande strategiska projekt inom utveckling och utbildningar på Scouternas folkhögskola.

Hanna är projektledare för övergripande strategiska projekt inom utveckling och utbildningar på Scouternas folkhögskola.