Utbildardagarna

Helgen vecka 11 har det bjudits på Utbildardagar i över 10 år. Så, boka redan nu in nästa års utbildardagar. Vi ses 19-20 mars 2022, någonstans i Stockholmsregionen.

Socialt häng och nya insikter

Utbildardagarna är platsen för dig som är eller vill bli utbildare och/eller engagerad inom utbildning på Scouternas folkhögskola.

Syftet med Utbildardagarna är att ge dig som är eller vill bli engagerd inom vår ideella utbildningsorgansiation, inspiration, verktyg och nätverk. Tillsammans utbildar vi Sveriges bästa ledare.

Material från Utbildardagarna 2021

Här hittar du presentationer, länklistor och annat material som våra program och workshophållare delar med sig av från sina programpass.

Superroliga dagar! Jättekul att träffa andra utbildare och kunna diskutera tillsammans.

DELTAGARE
Utbildardagarna 2021

Vanliga frågor om Utbildardagarna

Vem får åka på Utbildardagarna?

Utbildardagrna är för alla som är, eller vill bi utbildare inom Scouternas folkhögskola.  Dagarn är även för dig som är enagagerad i en ideell gruppinom Socuternas folkhögskola eller är särskilt intresserad av utbildningsfrågor inom Socuterna.

Programmet på utbildardagarna är ofta fokuserat kring Scouternas folkhögskolas fokusområden och har med ledarskap och förebilder, globala måålen och hållbarhet, demokrati, påverkan och samhällsengagemang, öppenhet, mångfald ochi nkludering samt att synas och samverka att göra.

Hur arrangeras Utbildardagarna?

Det är Scouternas folkhögskola som är arrangör av Utbildardagarna. Utbildardagarna har en projektledare vilket är Hanna Bata, anställd projektledare på Scouternas folkhögskola.

I projektteamet sitter ideellt engagerade utbildare från regionala utbildningsgrupperna, kursteam eller nationella arbetsgrupper. Gruppen varierar från år till år.

Var, när och hur - blir nästa års Utbildardagar?

Var & hur?

Utbildardagarna 2022 kommer att hållas någonstans i Stockholmsregionen. Platsen är ännu inte bestämd men vi håller alla tummarna för att vi kommande år ska kunna ses fysiskt på en och samma plats. 

När?

Vi vet att det alltid är helgen vecka 11 vi ses. 

Program & innehåll

Projektet "Utbildardagarana 2022" mjukstartar under våren 2021 för att sen sätta full fart under hösten. Programmet för Utbildardagarana brukar ligga klart ungefär i januari varje år och anmälan brukar öppna kort därefter. Håll utkik i våra scoiala medier för löpande information när det börjar nrma sig årsskiftet.

Kontakt

Hanna Bata

Projektledare

hanna.bata@scouterna.se0856843259
Hanna är projektledare för övergripande strategiska projekt inom utveckling och utbildning på Scouternas folkhögskola.

Hanna är projektledare för övergripande strategiska projekt inom utveckling och utbildning på Scouternas folkhögskola.