Utbildningar i Västra regionen

På Scouternas folkhögskola erbjuder vi utbildningar för scouter & scoutledare. Det gör vi genom vårt utbildningssystem Ledarskapsön med kursomgångar runtom i landet. 

Västra regionen inom Scouterna är det geografiska området för scoutdistrikten Göteborg, Skaraborg, Västbodal, Västgöta Södra och Halland. Det är Västra regionala utbildningsgruppen som ansvarar för att anordna utbildningar i regionen.

Aktuella kursomgångar


Visar: 2 kurser

Visa som

Regionala utbildningsgruppen

Annalena Levin, ordförande samt ansvar för Leda avdelning och kurshelgen Leda väst
Lotta Jonzén, ordförande samt ansvar för Ditt personliga ledarskap och Leda patrull

Olla Lundkvist Ansvar för Leda scouting & Scoutnet
Mats Mattsson Ansvar för Leda kår och kurshelgen Leda väst
Jenny Irwert
Johan Cammersand Kommunikation, sociala medier och kurskatalogen
 
Mattias Nilsson

Skicka mail till hela gruppen
Västra regionala utbildningsgruppen ansvarar för att anordna utbildningar, till exempel Leda scouting, Leda avdelning och Redo för naturen, i regionen.

Gruppen planerar och beslutar kring kursomgångar, tillsätter och stöttar kursteam, nätverkar med distrikt och regionalt kansli, engagerar utbildare och utvecklar regionens utbildningsstruktur på olika sätt.

Vi söker fler medlemmar

Scouternas regionala utbildningsgrupp Väst jobbar helt på ideell bas och har ansvaret för att anordna Ledarskapsöns regionala utbildningar i Västra regionen. Gruppen planerar kommande kursomgångar, kvalitetssäkrar utbildningar och stöttar regionens utbildare. Vi söker dig som känner stort engagemang kring utbildningsfrågor i regionen, har kunskap om kårernas/distriktens behov och har lust och tid för uppdraget. Löpande ansökan.